Co do kółek z PCV to uwierz mi, to już nie to samo co drewniane kółka, inny grip, i odciski "bardziej się męczą", no ale jak tylko masz chęci to na wszystkim potrenujesz
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Moje "umiejętności"
Rozpoczęty przez
krzysiek20ino
, lut 17 2012 20:58
Napisano 12 lipca 2012 - 18:48
Odnośnie kółek: też mam te z mtidea.pl, polecam, fakt, drogie, ale nie żałuję ani złotówki wydanej na nie, zapewne Krzysiek uważa tak samo 
Co do kółek z PCV to uwierz mi, to już nie to samo co drewniane kółka, inny grip, i odciski "bardziej się męczą", no ale jak tylko masz chęci to na wszystkim potrenujesz
)
Napisano 12 lipca 2012 - 19:15
Odnośnie kółek: też mam te z mtidea.pl, polecam, fakt, drogie, ale nie żałuję ani złotówki wydanej na nie, zapewne Krzysiek uważa tak samo
Co do kółek z PCV to uwierz mi, to już nie to samo co drewniane kółka, inny grip, i odciski "bardziej się męczą", no ale jak tylko masz chęci to na wszystkim potrenujesz)
Raven to ja tez zakupię kółeczka mtidea.pl choć drogie będę miał satysfakcję z tego. Będę przynajmniej zmuszony na nich ćwiczyć bo wiem za co 339 zł.
Moim zdaniem koszt takich kółek powinien kosztować przynajmniej 180 zł góra.
Wiem, że Krzysiek z forum ćwiczy na tych kółkach. Więc i ja zakupię po 1.
Napisano 31 lipca 2012 - 17:56
Trochę czasu minęło od tego filmiku, jeżeli jeszcze nie dotarłem do następnego to przepraszam, że zawracam głowę ale chętnie bym zobaczył kolejny progres. Jak dla mnie filmik bomba. Jeżeli to są efekty trzech miesięcy pracy od zera, to chylę czoła. W tej kategorii ćwiczeń jestem całkiem zielony, a w dodatku akrobatyka nigdy nie była moją mocną stroną. Podciągać się umiem i nad- i podchwytem, więc ta część filmiku mnie nie zaskoczyła ale front i back levar w 3 miesiące?! obłęd
Muscle-up : wydaje się dość łatwy...no ale jeszcze nie dla mnie. No i piękne stanie na rękach w pierwszej odsłonie. Spokojna pewna kontrola nad ciałem przy unoszeniu nóg. Dla mnie bajka, na razie nie osiągalna
Szacunek się należy
Napisano 14 sierpnia 2012 - 20:45
Napisano 21 września 2012 - 23:11
Napisano 27 września 2012 - 18:58
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś