Co do kółek z PCV to uwierz mi, to już nie to samo co drewniane kółka, inny grip, i odciski "bardziej się męczą", no ale jak tylko masz chęci to na wszystkim potrenujesz
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Moje "umiejętności"
Started by
krzysiek20ino
, Feb 17 2012 20:58 PM
Posted 12 July 2012 - 18:48 PM
Odnośnie kółek: też mam te z mtidea.pl, polecam, fakt, drogie, ale nie żałuję ani złotówki wydanej na nie, zapewne Krzysiek uważa tak samo 
Co do kółek z PCV to uwierz mi, to już nie to samo co drewniane kółka, inny grip, i odciski "bardziej się męczą", no ale jak tylko masz chęci to na wszystkim potrenujesz
)
Posted 12 July 2012 - 19:15 PM
Odnośnie kółek: też mam te z mtidea.pl, polecam, fakt, drogie, ale nie żałuję ani złotówki wydanej na nie, zapewne Krzysiek uważa tak samo
Co do kółek z PCV to uwierz mi, to już nie to samo co drewniane kółka, inny grip, i odciski "bardziej się męczą", no ale jak tylko masz chęci to na wszystkim potrenujesz)
Raven to ja tez zakupię kółeczka mtidea.pl choć drogie będę miał satysfakcję z tego. Będę przynajmniej zmuszony na nich ćwiczyć bo wiem za co 339 zł.
Moim zdaniem koszt takich kółek powinien kosztować przynajmniej 180 zł góra.
Wiem, że Krzysiek z forum ćwiczy na tych kółkach. Więc i ja zakupię po 1.
Posted 12 July 2012 - 20:35 PM
Ćwiczę Cassi i Raven, ale nie mam pomysłu.
Posted 17 July 2012 - 19:19 PM
[attachment=63]Handstand
Posted 31 July 2012 - 17:56 PM
Trochę czasu minęło od tego filmiku, jeżeli jeszcze nie dotarłem do następnego to przepraszam, że zawracam głowę ale chętnie bym zobaczył kolejny progres. Jak dla mnie filmik bomba. Jeżeli to są efekty trzech miesięcy pracy od zera, to chylę czoła. W tej kategorii ćwiczeń jestem całkiem zielony, a w dodatku akrobatyka nigdy nie była moją mocną stroną. Podciągać się umiem i nad- i podchwytem, więc ta część filmiku mnie nie zaskoczyła ale front i back levar w 3 miesiące?! obłęd
Muscle-up : wydaje się dość łatwy...no ale jeszcze nie dla mnie. No i piękne stanie na rękach w pierwszej odsłonie. Spokojna pewna kontrola nad ciałem przy unoszeniu nóg. Dla mnie bajka, na razie nie osiągalna
Szacunek się należy
Posted 14 August 2012 - 20:16 PM
Ja będę nagrywał jutro takie niby wymagania
I ogólnie. Nic się nie zmieniło.
Posted 14 August 2012 - 20:45 PM
Krzysiek20ino gatulacje za filmiki i objasnienia oraz tlumaczenie Sommera(czekam na kontynuacje tlumaczki)Przydaje sie wszystko co robisz takze i mnie:).Chce sie rozwijac w tym kierunku jak i Ty wiec z niecierpliwoscia bede wyczekiwal nowych materialow:)
Szacun:)
Szacun:)
Posted 15 August 2012 - 06:07 AM
Dziekuję Wam wszystkim.
Posted 23 August 2012 - 00:04 AM
Jak na 3 miesiące treningu jest super!
Ćwiczyłeś z jakąś książką? Czy sam układałeś swój plan?
Ćwiczyłeś z jakąś książką? Czy sam układałeś swój plan?
Posted 23 August 2012 - 12:40 PM
Sam układałem.
Posted 26 August 2012 - 20:22 PM
Na podstawie czego układałeś?
Posted 26 August 2012 - 22:00 PM
Układałem ze swoich doświadczeń i na podstawie programu z gymnasticbody, ale wszystko sam.
Posted 08 September 2012 - 14:10 PM
[attachment=87][attachment=88][attachment=86]
Posted 20 September 2012 - 15:49 PM
[attachment=99][attachment=100]
Posted 20 September 2012 - 16:38 PM
Krzysiek czy jest łatwiej utrzymać pozycje jak trzymamy 2 poręcze. Moim zdaniem ciało jest stabilniejsze
Podoba mi się
Podoba mi się
Posted 20 September 2012 - 18:57 PM
No łatwiej, ale na wysokości to inna bajka.
Najpierw trzeba złapać równowagę. Ja już powoli łapię za każdym razem.
Posted 21 September 2012 - 23:11 PM
Super handstand na tych poreczach, wygladasz jak zawodowy gimnastyk
Nie potrafie tak napiac ciala przy staniu na rekach. Nogi trzymam proste i zlaczone ale zawsze rozluzniam dolna czesc ciala i wtedy zazwyczaj sie wyginam. Jak sie spinam to od razu trace rownowage
Posted 22 September 2012 - 07:36 AM
Dzięki Emil.
Musisz jakby odpychać się od ziemi rękoma i jak najmocniej wypychać z barków.
Posted 27 September 2012 - 18:58 PM
Posted 27 September 2012 - 19:45 PM
Gratuluje Krzysiek, widac postepy i tak trzymaj!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report