Siema wszystkim ![]()
jestem 33 letnim dziadkiem mierzącym 185cm, ważącym ok 95kg, trenującym sztuki walki i kalistenikę... 2-3 razy w tygodniu robię trening, który wygląda mniej więcej tak samo, a zależałoby mi by pójść naprzód w temacie i robić progres. Dlatego tu jestem i liczę, że mi pomożecie się "rozwinąć" w tym temacie.
Co aktualnie robię czyli plan treningowy "Janusza kalisteniki" ![]()
-20 pompek na uchwytach (10 serii),
-6-7 podciągnięć na drążku (5 serii nachwytem i 5 podchwytem),
-15 pompek na poręczach (10 serii),
-20 pompek w różnych kombinacjach (szerokim, wąskim, z nogami na kanapie, etc) (10 serii),
-20 przysiadów (10 serii),
co któryś trening zamiast "standardowych" podciągnięć na drążku robię ok ( w sumie) 30 negatywów z 16kg kettlem.
tak to mniej więcej wygląda (plus przynajmniej raz dziennie trening brazylijskiego jiu-jitsu).
za jednym razem jestem w stanie podciągnąć się te 10 razy, może trochę więcej, ale bez szału. Docelowo chciałbym móc bez problemu zrobić te 20+ na drążku, a z czasem nauczyć się muscle up'a czy flagi ![]()
Jak widzicie szału nie ma i obawiam się, że bez fachowej pomocy to mogę tak błądzić bez końca. Dlatego znając moje możliwości i ambicje łudzę się, że jesteście w stanie mnie pokierować w jasną stronę mocy ![]()
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i rady ![]()
ze sportowym pozdrowieniem ![]()

Logowanie »

Do góry
Zgłoś