Witam, mam na imię Tomek i mam 23lata. Street Workout zacząłem ćwiczyć połtora roku temu, do tej pory skupiałem sie na samej bazie, zaczynałem od trzech podciągnieć teraz myśle, że 22-23 zrobie, chociaż nie lubie robić maxów.
Aktualnie zaczynam powoli wprowadzac figury, L-sit, V-sit, Backlever, Dragon Flag i Handstand mam opanowane, teraz skupiam sie na Fladze i Frontleverze, ale 2x w tyg a poza tym to dalej baza na pierwszym miejscu. Trenuje 5/6x w tyg i zawsze FBW.
Jestem Ektomorfikiem i w dodatku mam IBS wiec trudno mi jest przytyć, ale też jakoś specjalnie sie do tego nie przykładam bo mam inne cele, a rzeźbe i tak będzie widac, waże 63kg i mam 176cm wzrostu, chcialbym kiedys ważyc lekko ponad 70kg i mysle ze to by była dla mnie idealna waga
Na forum jestem zarejestrowany od 2015r, ale szczerze mówiac bardzo rzadko wchodzilem, teraz postanowilem sie troszke wiecej udzielac. ![]()
Przez ten okres czasu ćwiczyłem planami m.in. zaczynalem od Madbarz, Kury, rutynami z BarBrothers, Planem z Fabryki Siły.
No to chyba jak na razie tyle o sobie, mam nadzieje, że swoim "doswiadczeniem" bede w stanie cos pomoc jak i Wy mi pomożecie.
Pozdrawiam tMk!

Sign In
Create Account

Back to top
Report