Zaloguj się Zarejestruj się

TVN i sterydy
Napisano 25 listopada 2015 - 17:15

https://youtu.be/yo_ZaaISj8M
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 28 listopada 2015 - 14:08

Napisano 28 listopada 2015 - 14:17

Hahahaha poprawiłeś mi tym filmem humor na cały dzień
pseudopaker+ 3 osoby który nie mają zielonego pojęcia o tym i próbują się wymądrzać, i jadą po chłopaku. Normalnie epickie połączenie
Najlepsza jest ta pani " profesor "
Ta to już wgl pokazała jak ma zaniżonych poziom iq
wgl mam wrażenie że kobiety się boją że faceci staną sie bardziej tacy.. męscy dlatego są tak przewrażliwione na punkcie odżywek:) bo jak wiadomo panuje teraz moda na pedalskie fryzury i obcisłe rurki ( ja na to mówię jajko gnioty
) a większość nastolatków w moim wielu wyglądają jak cipy
Nie mówię że ja jestem jakiś super umięśniony ale nie wyglądam jak większość w moim wieku
Widze, dobry gość z ciebie mam taki sam pogląd o tych fryzurkach i rurkach . Ja wolę ubierać się w dobre "dzwony" , jak gangsterzy w Ameryce
Napisano 28 listopada 2015 - 14:48

Napisano 30 listopada 2015 - 12:47

Napisano 04 grudnia 2015 - 09:03

Ano. Niestety zawod dziennikarza dzisiaj stal sie karykatura, kiedys to byl jeden z zawodow zaufania publicznego. Dzisiaj to najczesciej politycznie ukierunkowane i sterowane szmaty. Wczoraj czytalem, ze na jakiejs uczelni studentom dziennikarstwa wyklady dawala Doda. Po prostu tragedia.
smalcownia.pl
Napisano 04 grudnia 2015 - 10:20

Napisano 10 lutego 2016 - 01:42

https://www.facebook...34228939983596/
A to widzieliście? "Czy pani syn brał kiedyś sterydy albo inne dopalacze?" Cóż, w końcu to TVN, nie wymagajmy zbyt wiele
Blog o kalistenice i zdrowym stylu życia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych