Małymi kroczkami do przodu i oby tak dalej. Kombinujemy z treningami, zmieniamy rozpiskę, ćwiczymy spontanicznie, ale dalej do przodu.
Użytkownik Ceglaasty edytował ten post 26 czerwca 2016 - 16:37
Nasze strony:
Treningi z kimś o wiele bardziej są przyjemniejsze, zawsze można się pośmiać, pogadać. Siostra siłowo mnie dogadania haha ! Ale się jej tak łatwo nie dam, do boju !
Użytkownik Ceglaasty edytował ten post 26 czerwca 2016 - 16:41
„Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj”
-Jan Paweł II
Aaa no tak ! Bo przecież napisałem temat z prośbą do użytkowników, totalnie o nim zapomniałem. Nie ma to jak mieć " Ajchajmera " w tym wieku. W sumie nadal mam to w głowie i nie zakopałem go, ale są rzeczy na dzień dzisiejszy, które muszę i które mogę. Muszę skupić się na tym co muszę robić czyli jeść, uczyć się, spać bo zaniedbuje niektóre obowiązki przez co pojawiają się lekkie problemy ze szkołą dlatego plany nagrywania na youtube odkładam na później choć ten projekt nadal się rozwija. Prowadzę zeszyt z tematyką jaką chciałbym poruszyć, jakie filmy chciałbym nagrać, w jakim celu, co przedstawiające. Więc kreuje na razie ten kanał na sucho w głowie, notatniku i w myślach. Mam zamiar ruszyć z tym po wakacjach ponieważ wtedy będę miał cały sprzęt i dopięte szczegóły od A do Z, ale aż się zaskoczyłem, że pytasz i miło Na pewno chciałbym się podzielić z ludźmi niektórymi aspektami dokonanymi w moim życiu choć ćwicze dwa lata to już miałem okazje co nie co zauważyć i poznać ciemne strony siłowni czy ogólnie budowania własnego ciała, a o tym się nie mówi na polskiej scenie youtuba. Jak ruszę z projektami dam znać
!
-Jan Paweł II
26.06.2016.
Hej, hej ! Zaczynają się wakację, a więc będzie trzeba zmienić co nie co plan treningowy. Będę tylko i wyłącznie działał na kalistenice z powodu braku dostępu do siłowni, ale postaram się rozplanować go tak, abym zrobił progresje w kierunku siły. Na pewno będę bazować na metodach, które opisuje Pavel Tsatsouline w swoich książkach. Więcej szczegółów udostępnie gdy będę miał go rozpisanego od A do Z.
Mogę co jedynie dodać, że trening na którym opierałem się marzec,kwiecień, maj i czerwiec udał się. Był to mój pierwszy trening siłowy, który skupiał się tylko i wyłącznie na podnoszeniu wiekszych ciężarów u podstawowych ćwiczeń. Procentowo poprawiłem się i jestem z niego zadowolony. Jest to dobry wstęp, aby zaczać po wakacjach skupiać sie na technikach SW połączonych z siłowym treningiem na siłowni.
A o to aktualna forma.
Użytkownik Ceglaasty edytował ten post 26 czerwca 2016 - 17:13
-Jan Paweł II
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych