Komentujcie co byście jeszcze dodali od siebie
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Trening nóg. Czemu jest taki ważny ?
Started by
SWMichałSW
, Apr 04 2015 10:58 AM
Posted 04 April 2015 - 10:58 AM
Witam was !! Zapraszam do poczytania czemu trening nóg jest tak ważny .
Posted 04 April 2015 - 11:06 AM
Zachęcam do publikowania artykułów na forum, chętnie poczytam co masz ciekawego do powiedzenia ![]()
E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.
Posted 04 April 2015 - 11:08 AM
Nie ma problemu
Posted 14 April 2015 - 02:01 AM
Michał, pisaliśmy już na temat linków, pozwoliliśmy na jeden wpis z Twoim linkiem, a teraz to już jest lekkie przeciąganie struny
Temat, który zalożyleś jest nie w tym dziale co powinien, a poza tym tak jak Pablo Ci napisał, pochwal się artem na forum a nie linkuj na siłę.
P.S. niedługo u nas na forum bedzie opcja blogowania, zakładania swoich blogów itp. Tak więc, jak będziesz zainteresowany większym gronem odbiorców to założysz bloga u nas i bedziesz mógł dzielić się swoja wiedzą z innymi.
Pozdrawiam
P.S. niedługo u nas na forum bedzie opcja blogowania, zakładania swoich blogów itp. Tak więc, jak będziesz zainteresowany większym gronem odbiorców to założysz bloga u nas i bedziesz mógł dzielić się swoja wiedzą z innymi.
Pozdrawiam
Posted 14 April 2015 - 09:39 AM
Wiem spokojnie już pousuwałem wszystkie linki
nie wiem czy zauważyłeś ale to było jeszcze wcześniej ![]()
Posted 14 April 2015 - 09:55 AM
Ja jestem całkowicie spokojny
Tylko przypominam. ![]()
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

This topic is locked
Back to top
Report