Witam serdecznie,
Jestem nowym użytkownikiem portalu kalistenikapolska.pl.
Zatem kilka słów o sobie: mam 56 lat, 176 cm wzrostu i ważę 76 kg.
Obecnie moja aktywność sportowa ogranicza się do pływania (3 razy w tygodniu 2500 m raczej słabo stylowo).
Chciałbym jednak robić coś więcej i uznałem, że kalistenika to jest coś dla mnie. Oczywiście jestem realistą i wiem, że w moim wieku nie zostanę supermenem, ale poddawać się starości też nie chcę. Liczę więc na garść porad od bardziej doświadczonych Koleżanek i Kolegów.
Pozdrawim serdecznie.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Napisano 08 lutego 2015 - 14:16
Witamy na forum
Na rozpoczęcie treningu nigdy nie jest za późno więc powinieneś czerpać dużo radości i satysfakcji z wykonywanych ćwiczeń. Ustal sobie jakiś cel i ułóż sobie plan po wcześniejszym zapoznaniu się z pigułką wiedzy: http://kalistenikapo...cznej-mądrości/
Następnie możesz poddać go ocenie forumowiczów, którzy skorygują ewentualne błędy.
Pozdrawiam i życzę progresu ![]()
E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: powitanie
|
Społeczność →
Przedstaw się →
Cześć!Napisany przez Tomek90 , 14 sty 2016 |
|
|
|