Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się

Umiejętności Mrówka

• Please log in to reply
4 replies to this topic

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Wrzucam krótki pokaz umiejętności Mrówka z wczorajszego treningu w Kielcach. Wprawdzie pokazuje tu układ na kółkach gimnastycznych ale pokazywał tez niesamowite "sztuczki" mające przyspieszyć dojście do muscle upa na drążku. to ćwiczenie było dla mnie nieosiągalne ale z drobną pomocą Mrówka (odciągnięciem nóg w odpowiedniej fazie ćwiczenia) poszło bez problemu. Myślę, że w krótkim czasie zrobię sam:) Warto stosować metody instruktorów gimnastyki:)

• 1

rafal

rafal

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 238 posts

Ładnie ładnie, szczególnie mi się podoba waga przodem w rozkroku. Nagrałeś coś więcej?

• 0

but hey, it's just an advice, do what ever the f**k you want to do

http://gimnastycy.pl/forum/

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Nagrałem, między innymi wagę tyłem na konfrontacje (oczywiście w wykonaniu Mrówka), innych rzeczy nie pozwolił mi rozpowszechniać, bo Mrówek wciąż jest niezadowolony ze swej techniki;)

• 0

Mrowek

Mrowek

Advanced Member

• Instruktor
  • 38 posts
Nawet to nagranie średnio wyszło :)
"sztuczki" - jestem czarodziejem ? :D
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Jeśli chodzi o metodykę ćwiczeń, to dla mnie jesteś. Obejrzałem mnóstwo tutoriali na temat muscle upa ale nikt nie pokazywał tak skutecznych rzeczy, jak te które zaprezentowałeś. Trzymam cię za słowo, że nakręcisz na ten temat tutorial:)

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users