Są to nasze początki. Ja to ten wysoki ![]()
Proszę o ocenę w temacie ![]()
Nasze strony:
Są to nasze początki. Ja to ten wysoki ![]()
Proszę o ocenę w temacie ![]()
Jest siła!
Ja bym tu widział jeszcze tureckie wstawanie poparte ostrym wymachem !!!
Yo, świetny filmik. Jak wygląda Twój trening(tzn. ile razy w tygodniu trenujesz i ile czasu poświęcasz na pojedynczy trening)?
Panowie wielkie propsy! Widząc, ten żółty drążek który kołata się na wszystkie strony... aż jestem czasami wkurzony, że miasto nie może sfinansować jakiegoś porządnego sprzętu, który posłużyłby wielu.
Ciśnijcie dalej!
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."
Widać po łapach że chodziliście na siłke wcześniej albo coś bo w 2 tygodnie nie ogarnelibyście takich rąk itp ;p
jaki staż??
Yo, świetny filmik. Jak wygląda Twój trening(tzn. ile razy w tygodniu trenujesz i ile czasu poświęcasz na pojedynczy trening)?
Widać po łapach że chodziliście na siłke wcześniej albo coś bo w 2 tygodnie nie ogarnelibyście takich rąk itp ;p
jaki staż??
1. 3 x w tygodniu mam treningi, które trwają od 40-70 minut ![]()
2. Ja ćwiczę 13 miesięcy, z czego 8 miesięcy było na siłowni, a 5 miesięcy street workout. Kumple zza młodu parkour ![]()
Osobiście wolałbym zobaczyć filmik na którym pokazane są jakieś treningowe techniki, a nie kolejny z przechwałkami. Także ode mnie -
Guest_zahir11_*
A ja obejrzałem z przyjemnością. Macie się czym chwalic, to się chwalcie. Zasługujecie na pochwałę która da Wam motywację a przy okazji wiele motywacji innym, że można:) Ode mnie rep:)
Druga sprawa, że technika pozostawia wiele do życzenia. Najbardziej wiać to w wadze tyłem i staniu na rękach. Warto ją doszlifować, bo macie duży potencjał. Dobra technika, nie tylko chroni przed kontuzjami ale również tworzy nowy poziom trudności. Zachęcam Was do śledzenia foru gimnastycy.pl, gdzie Adam wrzuci tutoriale z ostatniego seminarium (czekają na obrobienie). jest tam również dział "okiem trenera" na który możecie wrzucić poszczególne ćwiczenia i dostać informację zwrotną na temat popełnianych błędów i sposobów na korektę. W Waszym filmie było sporo technik i wszystkiego omówić się nie da. Poza tym, nie chcę Was krytykować a tylko dać impuls do rozwoju, bo macie potencjal:)
Niech moc będzie z Wami:)
Cwiczcie dalej, i znajdzcie stabilny trzepak ;p
0 members, 1 guests, 0 anonymous users