Jeśli jest ktoś z Ostrowa lub z okolic i chciałby potrenować niech do mnie napisze albo tu w temacie albo na PW.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Ostrów Wlkp. - treningi
Rozpoczęty przez
Phil
, kwi 24 2013 23:07
Napisano 12 maja 2013 - 17:39
No ja też się zastanawiałem jak będzie z wpuszczeniem na teren szkoły. Brama jest zawsze otwarta, bo basen jest otwarty po lekcjach. Wydaje mi się, że nikt nas nie powinien wygonić. Jeśli nie zapomnę to zapytam we wtorek mojego w-fisty jak się sprawa ma.
"First we form habits. Then they form us. "
~ Jim Rohn
Fitness is not about being better than someone else... It's about being better than you used to be!
Napisano 12 maja 2013 - 21:27
Boguś nawet by się pewnie sam dołączył
Z tego co wiem to on jest od lekkiej atletyki. Siłownie prowadzi Żurek, a raczej jej parodię, spotkania raz w tygodniu w środę... Mój jest co prawda od piłki ręcznej ale zobaczymy, może coś będzie wiedział 
Swoją drogą nie spodziewałem się, że spotkam tutaj tyle osób z tak małego Ostrowa, a do tego kogoś z ZAPu. Tak z ciekawości, co kończyłeś?
Swoją drogą nie spodziewałem się, że spotkam tutaj tyle osób z tak małego Ostrowa, a do tego kogoś z ZAPu. Tak z ciekawości, co kończyłeś?
~ Jim Rohn
Fitness is not about being better than someone else... It's about being better than you used to be!
Napisano 13 maja 2013 - 17:25
Żurek jest w ZAPie w zasadzie od początku. Mój tata go pamięta, a kończył szkołę w latach '80 
Teraz raczej powiedzenia Bogusia są na topie, no i Błocisza
Teraz raczej powiedzenia Bogusia są na topie, no i Błocisza
~ Jim Rohn
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś