Gdyby ktoś był zainteresowany mam do odsprzedania Skazanego 2
http://allegro.pl/sk...3126624386.html
w wawie mozna odebrać osobiście. Stan bardzo dobry, tylko lekko rogi okładki mi się zagięły.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Sprzedam Skazany na Trening 2
Started by
Emil
, Mar 25 2013 12:49 PM
Posted 25 March 2013 - 12:49 PM
Posted 26 March 2013 - 09:54 AM
Nie podeszla ci?
@ ta ksiazka Pata Manocchii fajna jest?
@ ta ksiazka Pata Manocchii fajna jest?
Posted 26 March 2013 - 11:06 AM
Podeszła, ale tak mi się trafiło, że mam jedną nadprogramową. Książka Pata jest fajna jeśli interesuje Cię anatomia i to jakie mięśnie konkretnie działają przy danym ćwiczeniu. Same ćwiczenia to raczej standardowy zestaw.
Posted 03 April 2013 - 10:01 AM
Emil, a widziałeś może Anatomie treningu Dalaviera ? Chodzi mi o porównanie tych dwóch pozycji. Różnica w cenie między nimi dość znaczna.
Aby być najlepszym, musisz być lepszym od samego siebie...
Posted 03 April 2013 - 10:13 AM
Chyba chodzi Ci o "Modelowanie sylwetki metodą Delaviera". Tak, mam w domu. Książka Delaviera jest o wiele wiele lepsza niż "Anatomia..."
Posted 03 April 2013 - 10:27 AM
Dokładnie to chodziło mi o "Atlas treningu siłowego" Delaviera. Z opisów wnioskuję, że są to podobne pozycje (Manocchia i ten Delavier) "Modelowanie sylwetki..." to już jest chyba bardziej system treningu, niż opis ćwiczeń od strony anatomii.
Aby być najlepszym, musisz być lepszym od samego siebie...
Posted 03 April 2013 - 11:02 AM
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
MultiQuote
Report