no
Użytkownik Satetsu edytował ten post 23 lipca 2025 - 12:37
Nasze strony:
Tak przegladam kolejne posty w wyzwaniach i widze, ze nigdy nie zgodzimy sie jak robic cwiczenia i jak je oceniac.
Mam pewna wizje tego.
Moze po prostu na koniec wyzwan, admin / mod zbiera filmiki do kupy i robimy glosowanie (ankiete), oczywiscie na zasadzie 3 miejsca, plus dodatkowe wyroznienia (za odwage, za mine na koniecitp.).
Tym sposobem nikt nie powinien poczuc sie urazony bo glos zabiera wiekszosc a nie jeden odpowiedzialny za dany miesiac czlowiek.
Co wy na to?
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Jak zwykle brak konkretów, szczegółów. Weźcie w końcu przykład z forum Bar-barians tam wszystko jest dokładnie wyjaśnione i jedna osoba na bieżąco i bardzo dokładnie sprawdza formę i zazwyczaj jak jest koniec miesiąca to jest koniec wyzwania i wchodzi nowe.
Szczerze, to przestalem sie interesowac wyzwaniami, jak wspomnialem w innym poscie mozna by to rozwiazac w bardziej humanitarny sposob ale nawet nikt tego nie skomentowal, czy tak czy nie - a przeciez mamy tylu moderatorow.
Dzis wiem, ze podciagne sie 500 razy normalnie a i tak wygra gosc co podciagnie sie na 1 rece do polowy prawie 2 razy.. takze ja odpuszczam sobie na dobre..
A tymczasem.. ide na trening.
A no i wiem, ze skomentujecie to, ze to tylko zabawa, tylko ja widze powoli tutaj kolko wzajemnej adoracji niektorych uzytkownikow i na tym sie to zamyka, przepraszam jesli kogos uraze, ale tak to widze.
A moja propozycja jest taka,że poprostu jest poziomów od 1 do 10 i każdy poziom dawałby mnożnik i wtedy ktoś kto robi 6 poziom miałby mnożone podciągnięcia x6 a ktoś kto robi 10 poziom podciągnięcia x10 i to by było sprawiedliwie jak dla mnie. Taka moja sugestia.
Powinno to być bardziej profesjonalnie przeprowadzone poza tym faktem jest że mamy wielu moderatorów a już kilka tematów przeczytałem w których praktycznie żaden z nich się nie wypowiedział Panowie tak być nie może.
Guest_zahir11_*
Guest_zahir11_*
Tomson, moim zdaniem tylko jeden krok spowodował by, że "Wyzwania" stały by się nudne. Np. Konik mógłby się podciągać nachwytem przez 4 godziny;)
Guest_zahir11_*
Guest_zahir11_*
Pytanie: czy jesli bede probowac robic podciagania na 1 rece lub muscle upy zostane od razu zdyskwalifikowany za wierzganie nogami? Nie sadze, ze mamy mase uzytkownikow ktorzy sa w stanie robic to bez kipping'u, jesli tak to od razu odpuszcze i przechodze do latwiejszych wariantow.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych