:angel: DOLACZAM DO SPOLECZENSTWA :)obym nie zawiodla!!!!
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Kalistenika
Rozpoczęty przez
BetiBeatka
, lut 11 2013 21:29
Napisano 11 lutego 2013 - 23:19
hm.... PROSTA ISTOTKA SZUKAJACA CALE zycie wrazen:)
Od kilku dni zafascynowana kalistenika !SLOMIANY ZAPAL NIECH MNIE OPUSCI bo bardzo chce dotrzec do waszego stopnia wtajemniczenia:P
WIDZE ze na seminarium byles ,lecz na mnie chyba za wczesnie ,moglabym tylko obserwowac!MISTRZOW TEJ SZTUKI:/
Od kilku dni zafascynowana kalistenika !SLOMIANY ZAPAL NIECH MNIE OPUSCI bo bardzo chce dotrzec do waszego stopnia wtajemniczenia:P
WIDZE ze na seminarium byles ,lecz na mnie chyba za wczesnie ,moglabym tylko obserwowac!MISTRZOW TEJ SZTUKI:/
Napisano 14 lutego 2013 - 23:58
Napisano 15 lutego 2013 - 11:30
Aktualnie to pracuję za granicą i więcej czasu spędzam w Belgii ale co miesiąc sobie robię krótki urlop i zjeżdżam do PL na parę dni 
ps no i prawidłowo że właśnie chcesz zgłębić wiedzę od strony takiej technicznej i jak sobie układać tre itp.
aha a w pl to jestem z pod zielonej góry
ps no i prawidłowo że właśnie chcesz zgłębić wiedzę od strony takiej technicznej i jak sobie układać tre itp.
Uzależniony od ćwiczeń
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś