Bardzo pozytywnie, dokładnie, jest moc.
życzę powodzenia w dalszych treningach.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Efekty moich treningów
Started by
BeF1990
, Nov 17 2012 04:27 AM
Posted 21 November 2012 - 19:48 PM
Posted 21 November 2012 - 20:00 PM
Naprawdę miło czyta się takie komentarze. Dziękuję wszystkim, raz jeszcze. 
Jestem ogromnie usatysfakcjonowany pozytywnym przyjęciem mojego filmu, naprawdę nie spodziewałem się aż tak pozytywnych reakcji.
Teraz muszę bardzo ciężko trenować aby sprostać oczekiwaniom przy następnej "produkcji". Jest to dla mnie ogromnie motywujące i mam nadzieję, że uda mi się Was jeszcze pozytywnie zaskoczyć.
PS: Uznam za prawdziwy sukces jeśli mój film zmotywuję Was do nagrania swoich własnych treningów.
Jestem ogromnie usatysfakcjonowany pozytywnym przyjęciem mojego filmu, naprawdę nie spodziewałem się aż tak pozytywnych reakcji.
Teraz muszę bardzo ciężko trenować aby sprostać oczekiwaniom przy następnej "produkcji". Jest to dla mnie ogromnie motywujące i mam nadzieję, że uda mi się Was jeszcze pozytywnie zaskoczyć.
PS: Uznam za prawdziwy sukces jeśli mój film zmotywuję Was do nagrania swoich własnych treningów.
Posted 21 November 2012 - 20:07 PM
Uznam za prawdziwy sukces jeśli mój film zmotywuję Was do nagrania swoich własnych treningów.
Mnie już ten zmotywował, ale na razie nie mam za bardzo co pokazywać.
"Aby przebyć tysiąc mil, trzeba zrobić pierwszy krok." - Bruce Lee
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report