Bardzo pozytywnie, dokładnie, jest moc.
życzę powodzenia w dalszych treningach.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Efekty moich treningów
Rozpoczęty przez
BeF1990
, lis 17 2012 04:27
Napisano 21 listopada 2012 - 20:00
Naprawdę miło czyta się takie komentarze. Dziękuję wszystkim, raz jeszcze. 
Jestem ogromnie usatysfakcjonowany pozytywnym przyjęciem mojego filmu, naprawdę nie spodziewałem się aż tak pozytywnych reakcji.
Teraz muszę bardzo ciężko trenować aby sprostać oczekiwaniom przy następnej "produkcji". Jest to dla mnie ogromnie motywujące i mam nadzieję, że uda mi się Was jeszcze pozytywnie zaskoczyć.
PS: Uznam za prawdziwy sukces jeśli mój film zmotywuję Was do nagrania swoich własnych treningów.
Jestem ogromnie usatysfakcjonowany pozytywnym przyjęciem mojego filmu, naprawdę nie spodziewałem się aż tak pozytywnych reakcji.
Teraz muszę bardzo ciężko trenować aby sprostać oczekiwaniom przy następnej "produkcji". Jest to dla mnie ogromnie motywujące i mam nadzieję, że uda mi się Was jeszcze pozytywnie zaskoczyć.
PS: Uznam za prawdziwy sukces jeśli mój film zmotywuję Was do nagrania swoich własnych treningów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś