Zaloguj się Zarejestruj się
Relaksacyjne podciąganie się xD
Posted 24 October 2012 - 18:48 PM
było to koło 7h, już po właściwym treningu xD
oświetlenie w kuchni nie zbyt wygórowane
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 24 October 2012 - 18:57 PM
Posted 24 October 2012 - 18:58 PM
Posted 24 October 2012 - 19:20 PM
chciałem zrobić na 'niepubliczny' ale były tylko dwie opcje: 'publiczny' oraz 'prywatny' więc wybrałem prywatnyAby obejrzeć prywatny film, znajomi muszą mieć konto YouTube. Jeśli jeszcze go nie mają, muszą się najpierw zarejestrować. Po aktywacji konta mogą się na nie zalogować i obejrzeć udostępniony przez Ciebie prywatny film. Jeśli znajomy spróbuje obejrzeć film przed zalogowaniem się na konto, film nie zostanie wczytany.
nie chcę na publiczny wydawać go, bo niezbyt ciekawy xD dałem tylko na te forum
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 24 October 2012 - 19:24 PM
Guest_zahir11_*
Posted 24 October 2012 - 19:39 PM
Guest_zahir11_*
Posted 24 October 2012 - 22:23 PM
Guest_zahir11_*
Posted 25 October 2012 - 14:04 PM
Guest_zahir11_*
Posted 25 October 2012 - 15:45 PM
dziękiTechnika super:) Podciąganie siłowe, pełny zakres ruchu. ewentualnie można trochę mniej prostować ręce w stawie łokciowym. Ale to kwestia centymetra, dwóch, więc ciężka do uchwycenia na filmie. Bardziej Ty czujesz czy idziesz do końca, czy też nie.
Guest_zahir11_*
Posted 25 October 2012 - 16:04 PM
Guest_zahir11_*
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report