Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

Relaksacyjne podciąganie się xD

• Please log in to reply
9 replies to this topic

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2,739 posts
  • LokalizacjaBXL
z rana chciało mi się nagrać jak wyglądam, jaką technikę mam przy podciąganiu,
było to koło 7h, już po właściwym treningu xD
oświetlenie w kuchni nie zbyt wygórowane

• 0

Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

Sethbdg

Sethbdg

Nie ćwiczę 5x5. ;)

• Bywalec
  • 1,055 posts
"Ten film wideo jest prywatny."
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 posts
  • LokalizacjaSosnowiec
Niestety nie da się go zobaczyć. :(
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2,739 posts
  • LokalizacjaBXL
a już wiem:

Aby obejrzeć prywatny film, znajomi muszą mieć konto YouTube. Jeśli jeszcze go nie mają, muszą się najpierw zarejestrować. Po aktywacji konta mogą się na nie zalogować i obejrzeć udostępniony przez Ciebie prywatny film. Jeśli znajomy spróbuje obejrzeć film przed zalogowaniem się na konto, film nie zostanie wczytany.

chciałem zrobić na 'niepubliczny' ale były tylko dwie opcje: 'publiczny' oraz 'prywatny' więc wybrałem prywatny

nie chcę na publiczny wydawać go, bo niezbyt ciekawy xD dałem tylko na te forum :D
  • 0

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 posts
  • LokalizacjaSosnowiec
Dziwne spróbuj jeszcze raz ustawić na niepubliczny. Inaczej tego nie zobaczymy. :/
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Hannibal, wstaw na publiczny, ja tak wstawiam swoje. Nie ma co się przejmować:)
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2,739 posts
  • LokalizacjaBXL
no dobra, już zmieniłem :D
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Technika super:) Podciąganie siłowe, pełny zakres ruchu. ewentualnie można trochę mniej prostować ręce w stawie łokciowym. Ale to kwestia centymetra, dwóch, więc ciężka do uchwycenia na filmie. Bardziej Ty czujesz czy idziesz do końca, czy też nie.
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2,739 posts
  • LokalizacjaBXL

Technika super:) Podciąganie siłowe, pełny zakres ruchu. ewentualnie można trochę mniej prostować ręce w stawie łokciowym. Ale to kwestia centymetra, dwóch, więc ciężka do uchwycenia na filmie. Bardziej Ty czujesz czy idziesz do końca, czy też nie.

dzięki :P, ale jakoś zauważyłem, że po łuku idę, nie po linij pionowej
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Według mnie nie ma znaczenia, czy idziesz po łuku, czy linii środkowej. Ważny jest zakres ruchu, tempo, to czy pomagasz sobie wierzgając nogami itp. A trajektorię ruchu nawet warto zmieniać, by przyzwyczaić mięśnie do innej pracy. Dlatego w street workout tak często "kręci się kółka" na drążku, albo po podciągnięciu wykonuje ruchy w poziomie.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users