Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Opinie nt filmów uzytkowników - kategoria "WYZWANIA"

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18 odpowiedzi w tym temacie

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
W temacie tym, wyrażamy swoje opinie nt filmów użytkowników z comiesięcznych wyzwań forumowych w następujący sposób:

WYZWANIE NR (TYTUŁ FILMU) - NICK UŻYTKOWNIKA - SPOSTRZEŻENIA
  • 0

Revo

Revo

Advanced Member

• Bywalec

• 659 postów
No i co jest, zero opini, komentarzy? Czy każdy jest zdania, że każdy filmik się kwalifikuje znaczy wszystko dobrze technicznie zrobione?
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
No nie wszystkie.
  • 0

Revo

Revo

Advanced Member

• Bywalec

• 659 postów
No i właśnie dlatego potrzebne są komentarze, jak mam zrobić klasyfikację?
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
Ja wiem, że zrobiłem to na wąskich i nieprawidłowo wykonałem. Za bardzo prostuje łokcie, a co za tym idzie droga do kontuzji.

A co do użytkowników nic nie mam. Przecież to jest tylko wyzwanie i nie każdy musiał podjąć się. Nie było to obowiązkowe.

Myślę, że w następnym wyzwaniu będzie więcej chętnych lub jeszcze dziś dodadzą. To jest motywacja do dalszych sukcesów.
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
Jak najbardziej. Ja też przyzwyczajony jestem do prostowania łokci...
  • 0

Mr.Burns

Mr.Burns

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 89 postów
Revo,

5 minutes alone - adekwatny kawałek do opcji Sport Man z limitem 5 min :)
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
No ja nie będę się tu specjalnie rozpisywać bo wszyscy odwalili kawał świetnej roboty nagrywając filmy ale dwie "Perełki" zasłużyły na specjalne wyróżnienie:
sheisbutterfly oraz vegan_girl.
Brawa na stojące nasze piękne panie za równie piękny pokaz techniczny oraz za hart ducha!!! :D

Pod Waszym wrażeniem zebrałem dupsko i poszedłem również nagrać filmik. Wiem, że już po terminie ale musiałem. :)

• 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Zgadzam się z Cassim, że nie ma kogo krytykować. Wszyscy wykazali się hartem ducha i odwagą. Dziewczyny bardzo mi zaimponowały podobnie jak Cassi stający do rywalizacji z kontuzją, czy Mr. Burns pokazujący, że świetną formę można zachować mając trochę więcej niż 20 lat;) Czy Kolec stający do rywalizacji wściekły na nas. Nie mniej jednak nie olał wyzwania tylko je podjął. Wrażenie zrobili na mnie wszyscy bez wyjątku i WIELKI SZACUN dla wszystkich którzy wzięli udział:)
  • 0

Revo

Revo

Advanced Member

• Bywalec

• 659 postów
No to co tym razem przymykamy oko i liczymy jak leci wszystkich, zgadza się?
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
No jestem za. Pierwszy, by zachęcić użytkowników.
  • 0

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 postów
  • LokalizacjaWałbrzych
Brawo dla wszystkich Ciasteczek:D z niecierpliwością czekam na kolejne wyzwania:)
PS. dla tych co nie wrzucili filmików - wrzućcie następnym razem!:)
  • 0
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"

Chcesz dodać mi skrzydeł? :) to proste!! wciśnij Rep !! :)

Mr.Burns

Mr.Burns

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 89 postów

Dyskwalifikować czy nie to jest sprawa do roważenia przez komisję :) Moim zdaniem wartościowe byłoby przedstawienie krótkich opinii po 2 zdania o każdym zgłoszeniu - co dobrze, co do poprawy, jakieś wskazówki, itd.

Mnie zainspirował najbardziej Kornelsp oraz Revo - ze względu na super prostą pozycję ciała, bez wypinania do góry, ani uginania do dołu.
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec

Moim zdaniem wartościowe byłoby przedstawienie krótkich opinii po 2 zdania o każdym zgłoszeniu - co dobrze, co do poprawy, jakieś wskazówki, itd.

Bardzo dobry pomysł, popieram.
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Uważam że tak. Choćby dlatego, że przełamali lęk przed oceną i umieścili swoje filmy nie przejmując się tym, że ktoś będzie je krytykował. Akcja była pionierska, więc uznanie dla tych co podjęli wyzwanie się należy:)
  • 0

KABUM

KABUM

Advanced Member

• Użytkownik
  • 373 postów
Aaaa dawno mnie nie było a tutaj takie wyzwanie zrobiliście :) bardzo fajna inicjatywa i muszę częściej zaglądać w oczekiwaniu na nowe wyzwanie to też coś nagram.

Jak dla mnie filmy rewelacja, szacunek dla wszystkich którzy coś nagrali i bardzo pozytywni zaskoczyły mnie kobietki ;)

Jednym słowem wielkie GRATULACJE
  • 0

www.sportymiejskie.pl - Aktualności sportowe, wydarzenia sportowe, relacje z niszowych sportów.

Borys85

Borys85

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 115 postów
@sheisbutterfly - koleżanka vegan lepiej pompowała, ale ja jestem mięsożerny więc Ty dostajesz repa (konkretnie za Die Antwoord)
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec

@sheisbutterfly - koleżanka vegan lepiej pompowała, ale ja jestem mięsożerny więc Ty dostajesz repa (konkretnie za Die Antwoord)

Nie ujmuj dziewczynie. To, że wykonywała poostrzą wersje nie znaczy, że gorzej pompowała. Obie Panie wykonały kawał pięknej roboty i obie trzeba pochwalić po równo.
Zresztą sheisbutterfly już nie długo również będzie robić pełne pompeczki na ziemi. Trzymamy kciuki. :D

• 0

sheisbutterfly

sheisbutterfly

Go KalistenikaPolska.pl!

• Moderator
  • 473 postów
  • LokalizacjaWałbrzych
Spokojnie:) Borys mi nic nie ujmuje:) po prostu stwierdza fakt, z którym się zgadzam :) w końcu od czegoś trzeba zacząć :) wszelkie krytyczne uwagi mile widziane:)
  • 0
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"

Chcesz dodać mi skrzydeł? :) to proste!! wciśnij Rep !! :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych