Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Opinie nt filmów uzytkowników - kategoria "WYZWANIA"
Rozpoczęty przez
krzysiek20ino
, wrz 27 2012 22:11
Napisano 01 października 2012 - 11:42
Ja wiem, że zrobiłem to na wąskich i nieprawidłowo wykonałem. Za bardzo prostuje łokcie, a co za tym idzie droga do kontuzji.
A co do użytkowników nic nie mam. Przecież to jest tylko wyzwanie i nie każdy musiał podjąć się. Nie było to obowiązkowe.
Myślę, że w następnym wyzwaniu będzie więcej chętnych lub jeszcze dziś dodadzą. To jest motywacja do dalszych sukcesów.
A co do użytkowników nic nie mam. Przecież to jest tylko wyzwanie i nie każdy musiał podjąć się. Nie było to obowiązkowe.
Myślę, że w następnym wyzwaniu będzie więcej chętnych lub jeszcze dziś dodadzą. To jest motywacja do dalszych sukcesów.
Napisano 01 października 2012 - 12:24
No ja nie będę się tu specjalnie rozpisywać bo wszyscy odwalili kawał świetnej roboty nagrywając filmy ale dwie "Perełki" zasłużyły na specjalne wyróżnienie:
sheisbutterfly oraz vegan_girl.
Brawa na stojące nasze piękne panie za równie piękny pokaz techniczny oraz za hart ducha!!!
Pod Waszym wrażeniem zebrałem dupsko i poszedłem również nagrać filmik. Wiem, że już po terminie ale musiałem.
sheisbutterfly oraz vegan_girl.
Brawa na stojące nasze piękne panie za równie piękny pokaz techniczny oraz za hart ducha!!!
Pod Waszym wrażeniem zebrałem dupsko i poszedłem również nagrać filmik. Wiem, że już po terminie ale musiałem.
Guest_zahir11_*
Napisano 01 października 2012 - 12:30
Guest_zahir11_*
Zgadzam się z Cassim, że nie ma kogo krytykować. Wszyscy wykazali się hartem ducha i odwagą. Dziewczyny bardzo mi zaimponowały podobnie jak Cassi stający do rywalizacji z kontuzją, czy Mr. Burns pokazujący, że świetną formę można zachować mając trochę więcej niż 20 lat;) Czy Kolec stający do rywalizacji wściekły na nas. Nie mniej jednak nie olał wyzwania tylko je podjął. Wrażenie zrobili na mnie wszyscy bez wyjątku i WIELKI SZACUN dla wszystkich którzy wzięli udział
Napisano 01 października 2012 - 13:31
Brawo dla wszystkich Ciasteczek:D z niecierpliwością czekam na kolejne wyzwania:)
PS. dla tych co nie wrzucili filmików - wrzućcie następnym razem!
PS. dla tych co nie wrzucili filmików - wrzućcie następnym razem!
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
Chcesz dodać mi skrzydeł?
to proste!! wciśnij Rep !!
Napisano 01 października 2012 - 14:03
No to co tym razem przymykamy oko i liczymy jak leci wszystkich, zgadza się?
Dyskwalifikować czy nie to jest sprawa do roważenia przez komisję :) Moim zdaniem wartościowe byłoby przedstawienie krótkich opinii po 2 zdania o każdym zgłoszeniu - co dobrze, co do poprawy, jakieś wskazówki, itd.
Mnie zainspirował najbardziej Kornelsp oraz Revo - ze względu na super prostą pozycję ciała, bez wypinania do góry, ani uginania do dołu.
Napisano 01 października 2012 - 15:25
Bardzo dobry pomysł, popieram.Moim zdaniem wartościowe byłoby przedstawienie krótkich opinii po 2 zdania o każdym zgłoszeniu - co dobrze, co do poprawy, jakieś wskazówki, itd.
Guest_zahir11_*
Napisano 01 października 2012 - 16:31
Guest_zahir11_*
No to co tym razem przymykamy oko i liczymy jak leci wszystkich, zgadza się?
Uważam że tak. Choćby dlatego, że przełamali lęk przed oceną i umieścili swoje filmy nie przejmując się tym, że ktoś będzie je krytykował. Akcja była pionierska, więc uznanie dla tych co podjęli wyzwanie się należy:)
Napisano 01 października 2012 - 21:12
Aaaa dawno mnie nie było a tutaj takie wyzwanie zrobiliście
bardzo fajna inicjatywa i muszę częściej zaglądać w oczekiwaniu na nowe wyzwanie to też coś nagram.
Jak dla mnie filmy rewelacja, szacunek dla wszystkich którzy coś nagrali i bardzo pozytywni zaskoczyły mnie kobietki
Jednym słowem wielkie GRATULACJE
Jak dla mnie filmy rewelacja, szacunek dla wszystkich którzy coś nagrali i bardzo pozytywni zaskoczyły mnie kobietki
Jednym słowem wielkie GRATULACJE
Napisano 01 października 2012 - 21:21
Nie ujmuj dziewczynie. To, że wykonywała poostrzą wersje nie znaczy, że gorzej pompowała. Obie Panie wykonały kawał pięknej roboty i obie trzeba pochwalić po równo.@sheisbutterfly - koleżanka vegan lepiej pompowała, ale ja jestem mięsożerny więc Ty dostajesz repa (konkretnie za Die Antwoord)
Zresztą sheisbutterfly już nie długo również będzie robić pełne pompeczki na ziemi. Trzymamy kciuki.
Napisano 01 października 2012 - 22:09
Spokojnie:) Borys mi nic nie ujmuje:) po prostu stwierdza fakt, z którym się zgadzam
w końcu od czegoś trzeba zacząć
wszelkie krytyczne uwagi mile widziane:)
"Najpierw, rób to co konieczne, potem, to co możliwe, a na końcu okaże się że robisz rzeczy nie możliwe"
to proste!! wciśnij Rep !!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry
Zgłoś