Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

III-eliminacja PPw podciąganiu.

• Please log in to reply
5 replies to this topic

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
Jedno z największych centrów handlowych będzie gospodarzem kolejnej odsłony Festiwalu Siły Sprawności i Urody (w zamian za Ustronie Morskie)

Festiwal Siły i Sprawności CH Jantar ul. Szczecińska 58 Słupsk 14.07.2012

Godzina 14:30 - Puchar Polski w Podciąganiu na Drążku
  • 0

kammaz04

kammaz04

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 37 posts
Ile trzeba m/w się podciągać żeby powalczyć o podium?
  • 0

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
Myślę,że w okolicach 30-powt-oczywiście z przeniesieniem brody nad drążkiem,pełnym doprostem ramion i bez podbijania nogami.
  • 0

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
III-Eliminacja PP w podciąganiu za nami.

Impreza jakiej jeszcze nie była i to pod wieloma względami.:) Zawody z największą ilością deszczu,najmniejszą liczbą uczestników i najgorszymi wynikami pierwszej trójki...Łącznie 5-uczestników.Sędziowanie jakiego jeszcze nie było-bardzo sprawiedliwe i rygorystyczne-momentami aż za bardzo :)Trzeba przenosić brodę nad drążek i patrzeć na sędziego-ja z nawyku przeniosłem brodę kilka razy nie patrząc na sędziego i takie powtórzenia były palone-mimo odpowiedniej wysokości nad drążkiem :) Ogólnie dużo palonych prób.Nasze zawody wystartowały z prawie 3-godzinnym opóżnieniem.Z powodu deszczu decyzja odnośnie miejsca zmieniała się kilkukrotnie,ale ostatecznie wylądowaliśmy pod dachem C.H.Jantar-z dużą korzyścią dla widowiska :)

Wyniki:

1.Bogdan Plutowski-21 powt./fizycznie około 25/
2.Łukasz Pawłowski-19 powt. / fizycznie 22-23/
3-Nie pamiętam :)-16-powt.
4-Marek /??- 13-powt./fizycznie około 22-23.../

Kobiety

1-Marta-podajże 7-powt.
  • 0

Revo

Revo

Advanced Member

• Bywalec

• 659 posts
Gratulacje dla uczestników i jednocześnie ubolewanie nad żałosną frekwencją.
  • 0

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
Revo-też byłem trochę zawiedziony frekwencją,ale na finale PP powinno być lepiej :) Niżej krótki filmik z imprezy.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users