Jedno z największych centrów handlowych będzie gospodarzem kolejnej odsłony Festiwalu Siły Sprawności i Urody (w zamian za Ustronie Morskie)
Festiwal Siły i Sprawności CH Jantar ul. Szczecińska 58 Słupsk 14.07.2012
Godzina 14:30 - Puchar Polski w Podciąganiu na Drążku
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
III-eliminacja PPw podciąganiu.
Started by
lukix
, Jun 30 2012 09:41 AM
Posted 30 June 2012 - 09:41 AM
Posted 30 June 2012 - 10:36 AM
Ile trzeba m/w się podciągać żeby powalczyć o podium?
Posted 30 June 2012 - 12:25 PM
Myślę,że w okolicach 30-powt-oczywiście z przeniesieniem brody nad drążkiem,pełnym doprostem ramion i bez podbijania nogami.
Posted 15 July 2012 - 14:46 PM
III-Eliminacja PP w podciąganiu za nami.
Impreza jakiej jeszcze nie była i to pod wieloma względami.
Zawody z największą ilością deszczu,najmniejszą liczbą uczestników i najgorszymi wynikami pierwszej trójki...Łącznie 5-uczestników.Sędziowanie jakiego jeszcze nie było-bardzo sprawiedliwe i rygorystyczne-momentami aż za bardzo :)Trzeba przenosić brodę nad drążek i patrzeć na sędziego-ja z nawyku przeniosłem brodę kilka razy nie patrząc na sędziego i takie powtórzenia były palone-mimo odpowiedniej wysokości nad drążkiem
Ogólnie dużo palonych prób.Nasze zawody wystartowały z prawie 3-godzinnym opóżnieniem.Z powodu deszczu decyzja odnośnie miejsca zmieniała się kilkukrotnie,ale ostatecznie wylądowaliśmy pod dachem C.H.Jantar-z dużą korzyścią dla widowiska 
Wyniki:
1.Bogdan Plutowski-21 powt./fizycznie około 25/
2.Łukasz Pawłowski-19 powt. / fizycznie 22-23/
3-Nie pamiętam
-16-powt.
4-Marek /??- 13-powt./fizycznie około 22-23.../
Kobiety
1-Marta-podajże 7-powt.
Impreza jakiej jeszcze nie była i to pod wieloma względami.
Wyniki:
1.Bogdan Plutowski-21 powt./fizycznie około 25/
2.Łukasz Pawłowski-19 powt. / fizycznie 22-23/
3-Nie pamiętam
4-Marek /??- 13-powt./fizycznie około 22-23.../
Kobiety
1-Marta-podajże 7-powt.
Posted 21 July 2012 - 13:16 PM
Gratulacje dla uczestników i jednocześnie ubolewanie nad żałosną frekwencją.
Posted 22 July 2012 - 12:56 PM
Revo-też byłem trochę zawiedziony frekwencją,ale na finale PP powinno być lepiej
Niżej krótki filmik z imprezy.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report