Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

II-Eliminacja Pucharu Polski w podciąganiu.

• Please log in to reply
9 replies to this topic

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
II-Eliminacja Pucharu Polski w podciąganiu na drążku-Garwolin 24.06.2012r.

Puchar Polski Pull-Up ( podciąganie na drążku) 24.06.2012 Garwolin

- zawody otwarte, wystartować możne każdy kto prześle swoje zgłoszenie do dnia 15.06.2012 .
Startujący otrzymają upominki i dyplomy uczestnictwa. Dla trzech pierwszych puchary i nagrody.

Bardzo proszę o terminowe przesyłanie zgłoszeń, ważne jest to do przygotowania strojów, posiłków itp.
Zawodnicy , którzy startowali w Pabianicach wystarczy , jak potwierdzą swój udział startu w Garwolinie na adres strongman@strongman.pl, lub telefonicznie 690049874 ,podając imię nazwisko i nazwę dyscypliny.
Pozostali chętni muszą wysłać pełne zgłoszenie.
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1,496 posts
lukix czy zasady takie same jak przy podciąganiu w I Eliminacji? Mi udało się podciągnąć nachwytem 24p. Czy ta ilość wystarczy na taki start w eliminacjach. Opłaca się zapisać?
  • 0

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
cassi-jeśli zrobisz 24-powt. na takich zasadach jak w I-eliminacji,to powinieneś być na pudle a jak nie to bardzo blisko :)
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1,496 posts
Dzięki. Lukix. Ćwiczę trochę za mało w tym podciąganiu. Szczególnie na siłę podnoszę się. Ale idzie mi co raz lepiej. Powodzenia w 2 PP i miejsca na pudle. Może i ja tam kiedyś zawitam.
  • 0

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
Cassi-dzięki postaram się.Ty też wpadaj,bo masz jeszcze trochę czasu na trening-im więcej nas tym lepiej.
  • 0

BarStunts Poland

BarStunts Poland

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 25 posts
Chciałem wziąć udział podczas eliminacji w Pabianicach jednak zatrzymała mnie choroba... Nachwytem, dynamicznie potrafię podciągnąć się obecnie 40x, a siłowo 32. Jakie mam szanse według was... wiek 17 lat
  • 0

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
BarStunts Poland- z takim wynikiem siłowo powalczysz o 1-miejsce.Wpadaj na zawody i pokaż te 32-powt. szerszej publiczności.
  • 0

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
Co do dzisiejszych zawodów,to jak zwykle super atmosfera,adrenalina i upał jak cholera :)

Wyniki:

1-Ryszard-37powt.
2-Mateusz-36powt.
3-nie pamiętam nazwiska-28-powt.
4-Paweł Orzechowski z Warszawy-27-powt
5-Nasz Krzysiek-26-powt
6-Igor Jaworski i ja-25-powt.

Uczestników 19-razem z naszą niezawodną Martą :) Wyniki trochę skoczyły,bo Robert pozwolił robić szybszym tempem.Oczywiście pełny doprost i przeniesienie brody było kontrolowane.Co do Mateusza,to trochę szkoda bo fizycznie miał 38-powt.,ale Robert miał zastrzeżenia przy 2-powt. odnośnie Jego przeniesienia i pauzy nad drążkiem.Bankowo Mateusz w formie wygrałby z Ryszardem kilkoma powt.Ogólnie impreza bardzo udana i super szklane i ciężkie puchary :)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Chłopaki z takimi wynikami wprawiacie mnie w zawstydzenie:( Ale może kiedyś tez do tego dojdę;) I pomyśleć, że jeszcze nie wszystkie powtórzenia zaliczone.
  • 0

lukix

lukix

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
Tu jeszcze gorący filmik z wczorajszym zwycięzcą.Pan Ryszard Czajkowski-37-powt. :)Wielki Szacunek!

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users