nie wiem czy gdzies na forum już był takie temat, nie udało mi się znaleźć, ale.... Co wy na to zeby kieeeeeedyś w przyszłości( jak już wyklaruje się ekipa) zrobić taki zlocik kalistenikoholików?
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
"zlot"
Rozpoczęty przez
Krakers
, kwi 30 2012 23:38
Napisano 01 maja 2012 - 00:06
Jestem jak najbardziej za. Wymiana doświadczeń treningowych to rzecz bezcenna, której żadne książki i fora nie zastąpią. Wspólny trening i ogólna integracja to świetna inicjatywa warta przemyślenia.
Zobaczymy jak i kiedy się nam ekipa uzbiera.
Zobaczymy jak i kiedy się nam ekipa uzbiera.
Napisano 02 maja 2012 - 15:57
za rok, może dwa;- ) Dajmy się rozwinąć forum, niech ekipa się wyklaruje, puki co cały czas mamy rotacje na forum. I jesteśmy "młodymi" kalistenikoholikami;- ) Tak zahir - jesteś młody;- ) Generalnie chodzi o to żeby zacząć tworzyć realną społeczność
Ot takie moje wymysły;>
sam sie z nim nie zgadzam ale jest tam rowniez opisana prawda
Napisano 05 maja 2012 - 15:53
Ogólnie pomysł bardzo fajny ale Krakers ma rację najpierw musi się utworzyć dobra ekipa na forum żeby takie coś można było zorganizować a najważniejszy jest placyk na którym będzie można wymienić się swoimi osiągnięciami.
Guest_zahir11_*
Napisano 07 maja 2012 - 17:07
Guest_zahir11_*
Krakers dzięki za komplement. też jestem za tym, by przejść do reala. Nie uważam jednak, że powinniśmy z tym czekać rok, czy dwa. Trenujemy już dziś i wymiana doświadczeń się przyda. Ja bardzo chętnie spotkał bym się na żywo np. z Krzyśkiem i wyciągnął od niego wiele patentów. Za rok, czy dwa nikt z Was nie będzie się już chciał spotykać. Będziecie szpanowali na placach zabaw i konkurencja nie będzie Wam potrzebna;) A na poważnie. w każdej dyscyplinie którą uprawiałem wspólne treningi, seminaria itp. dawały największego powera.
Napisano 07 maja 2012 - 17:35
No miło, miło. Ale znam się na tym tylko co ja ćwiczę.
Czyli kalistenika, gimnastyka. Ciężary - nie. Tez chętnie spotkałbym się. W kupie raźniej i można faktycznie się nauczyć wiele. Można byłoby jakieś migawki nagrać itp.
W sumie raz na jakiś czas można by było. Tez nie jestem jakiś tam wielki w tym. Staram się, kombinuje i jakoś wychodzi.
Guest_zahir11_*
Napisano 07 maja 2012 - 19:43
Guest_zahir11_*
Guest_zahir11_*
Napisano 04 czerwca 2012 - 10:07
Guest_zahir11_*
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry
Zgłoś