Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

"zlot"

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

Krakers

Krakers

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 postów
nie wiem czy gdzies na forum już był takie temat, nie udało mi się znaleźć, ale.... Co wy na to zeby kieeeeeedyś w przyszłości( jak już wyklaruje się ekipa) zrobić taki zlocik kalistenikoholików?
  • 0

sam sie z nim nie zgadzam ale jest tam rowniez opisana prawda

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
Jestem jak najbardziej za. Wymiana doświadczeń treningowych to rzecz bezcenna, której żadne książki i fora nie zastąpią. Wspólny trening i ogólna integracja to świetna inicjatywa warta przemyślenia.
Zobaczymy jak i kiedy się nam ekipa uzbiera. :)
  • 0

kammaz04

kammaz04

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 37 postów
też jestem za, po takim spotkaniu można by też uruchomić jakiś kanał na jutubie ;P do większej ilości ludzi by też można dotrzeć.
  • 0

dragon

dragon

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 109 postów
Pytanie bardziej nie kiedy, ale gdzie? Ale również jestem za, chętnie pouczę się od innych:)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Nie będę oryginalny, jak napiszę, że ja też jestem za. Pytam raczej, podobnie jak Dragon kiedy i gdzie?
  • 0

Krakers

Krakers

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 postów
za rok, może dwa;- ) Dajmy się rozwinąć forum, niech ekipa się wyklaruje, puki co cały czas mamy rotacje na forum. I jesteśmy "młodymi" kalistenikoholikami;- ) Tak zahir - jesteś młody;- ) Generalnie chodzi o to żeby zacząć tworzyć realną społeczność;) Ot takie moje wymysły;>
  • 0

sam sie z nim nie zgadzam ale jest tam rowniez opisana prawda

KABUM

KABUM

Advanced Member

• Użytkownik
  • 373 postów
Ogólnie pomysł bardzo fajny ale Krakers ma rację najpierw musi się utworzyć dobra ekipa na forum żeby takie coś można było zorganizować a najważniejszy jest placyk na którym będzie można wymienić się swoimi osiągnięciami.
  • 0

www.sportymiejskie.pl - Aktualności sportowe, wydarzenia sportowe, relacje z niszowych sportów.

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Krakers dzięki za komplement. też jestem za tym, by przejść do reala. Nie uważam jednak, że powinniśmy z tym czekać rok, czy dwa. Trenujemy już dziś i wymiana doświadczeń się przyda. Ja bardzo chętnie spotkał bym się na żywo np. z Krzyśkiem i wyciągnął od niego wiele patentów. Za rok, czy dwa nikt z Was nie będzie się już chciał spotykać. Będziecie szpanowali na placach zabaw i konkurencja nie będzie Wam potrzebna;) A na poważnie. w każdej dyscyplinie którą uprawiałem wspólne treningi, seminaria itp. dawały największego powera.
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
No miło, miło. Ale znam się na tym tylko co ja ćwiczę. :P Czyli kalistenika, gimnastyka. Ciężary - nie. Tez chętnie spotkałbym się. W kupie raźniej i można faktycznie się nauczyć wiele. Można byłoby jakieś migawki nagrać itp. ;) W sumie raz na jakiś czas można by było. Tez nie jestem jakiś tam wielki w tym. Staram się, kombinuje i jakoś wychodzi. ;)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
No i właśnie dlatego chciałbym się uczyć od kogoś takiego jak Ty. Przechodziłeś przez takie same kłopoty jak ja, bo robisz ten sam trening. I podchodzisz do tego poważnie, dużo czytasz itp. A ciężary nie interesują chyba nikogo na tym forum.
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
Heh, w planach następne tłumaczenia. Mam zamiar zrobić ankietę tutaj na forum i najpopularniejszy artykuł przetłumaczyć. Być może sami coś zaproponujecie.
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Znasz nasze problemy i preferencje, bo piszemy o tym na forum. Zaproponuj cos co według Ciebie jest wartościowe i wpisuje się w nasze potrzeby.
  • 0

money

money

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 51 postów
Również jestem za:D jesli chodzi o zlot zarowno jak i kanał na youtube.com może to byc lepsza forma promowania kalisteniki niz forum.
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Z tego co wiem admin już coś takiego założył. wystarczy tylko kręcić filmiki i wrzucać. Marzy mi się, że kiedyś zamiast ściągać z internetu będziemy wrzucać swoje. Dlatego brawa dla gsmt, Krzyśka, Emila i Luxika którzy odważyli się jako pierwsi:)
  • 0

money

money

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 51 postów
A jaka jest nazwa tego kanału ?
Moze ktos zapodac linka ?:P
  • 0

Stef

Stef

Stef

• Użytkownik
  • 153 postów
Nazwa kanału to "kalistenika"
Odnośnik jest na samej górze po prawej stronie zarówno na portalu jak i na forum.
Póki co jest tam tylko filmik zahira bo wszyscy inni wrzucali na swoje :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych