Ostatnio był u mnie sąsiad. Chłop po 40 ale zapalony skate surfer, kolarz górski i fan squasha. Zaczęliśmy gadać o kalistenice a on do mnie żebym nie gadał tylko pokazał jakieś ćwiczenia. No to ja mu kruka a on na to planche. Byłem pod wrażeniem, a gość na to, że po trzeźwemu to mu lepiej wychodzi:) Wszystko da się zrobić, trzeba tylko poważnie do tego podejść. Sąsiad uwielbia sport i poświęca mu dużo czasu, to też i ma takie efekty:)
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
planche
Started by
gsmt
, Feb 19 2012 20:29 PM
Guest_zahir11_*
Posted 25 April 2012 - 23:37 PM
Guest_zahir11_*
Posted 26 April 2012 - 07:51 AM
To cie zaskoczyl sasiad
Guest_zahir11_*
Posted 26 April 2012 - 11:51 AM
Guest_zahir11_*
Zaskoczył ale i zainspirował. Wszystkie te numery są po prostu do zrobienia, trzeba tylko systematycznego ciężkiego treningu
Posted 26 April 2012 - 13:46 PM
Zaskoczył ale i zainspirował. Wszystkie te numery są po prostu do zrobienia, trzeba tylko systematycznego ciężkiego treningu
Amen.
sam sie z nim nie zgadzam ale jest tam rowniez opisana prawda
Posted 09 May 2012 - 19:48 PM
W ćwiczeniu planche są ważne też nadgarstki więc warto je trenować. Ja już zacząłem. Wdrążyłem w plan ćwiczenia, które Krzysiek mi polecił
Posted 09 May 2012 - 19:51 PM
Ja wam powiem, że w ogóle planche nie ćwiczę statycznych, nie robię progresu. Ćwiczę za to różne wariacje dynamiczne, będą pojawiać się w dzienniku.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report