Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Podciąganie siłowe.
Rozpoczęty przez
lukix
, lut 17 2012 18:49
Napisano 18 kwietnia 2012 - 20:36
Witam. Chciałem pokazać Wam mój filmik z podciągania siłowego-bez bujania i podbijania ciałem. Sorki za słabą jakość
Szacuneczek! Powiedz mi stary:
-Ile ważysz?
-Ile max pompek robisz?
-Ile pracowałeś na te 22 podciągnięcia i jakim treningiem?
Pytam bo sam na dniach zabieram się za podciąganie;- )
sam sie z nim nie zgadzam ale jest tam rowniez opisana prawda
Napisano 18 kwietnia 2012 - 21:01
Krakers-
Co do wagi,to podczas tej próby na filmie ważyłem około 78 kg.Teraz mam już 73
Jeśli chodzi o pompki,to dochodziłem już do ponad 70 i przeszedłem na dipsy.Do takiej formy dochodziłem z przerwami przez kilka lat a regularnie pod starty w zawodach ćwiczę od roku.Co do mojego treningu,to receptą jest intuicyjny,regularny trening.Trzeba sporo eksperymentować i słuchać swojego organizmu
Co do wagi,to podczas tej próby na filmie ważyłem około 78 kg.Teraz mam już 73
Jeśli chodzi o pompki,to dochodziłem już do ponad 70 i przeszedłem na dipsy.Do takiej formy dochodziłem z przerwami przez kilka lat a regularnie pod starty w zawodach ćwiczę od roku.Co do mojego treningu,to receptą jest intuicyjny,regularny trening.Trzeba sporo eksperymentować i słuchać swojego organizmu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś