Cześć z dipsami już jest troszeczkę lepiej, ale wciąż uciska w środku klatki, ale jak zacisnę zęby to do 10 jak bym miał siłe to bym doszedł. Chyba jest u mnie lekki progres wizualny (lustsro, nawet kupiłem miarkę krawiecką żeby się zmierzyć żebym wiedział jakie są wymiary, ale na razie nie podam bo to początek i jest lipa . Ważę 75,76 przy ok 188-190 cm. Wcześniej ważyłem 72kilo. Przeczytałem pewien temat o treningach i chciałbym chyba wzbogacić trening o większą ilość ćwiczeń. Mój plan wyglądałby następująco. Goblet squat 5 serii po 10 powtórzeń, jak wyzdrowieje bo coś mnie boli noga to wspięcia na palce 5 serii od 10 do 20 powtórzeń, 1 seria przysiadów na jednej nodze. 5 serii inverted rows podciągania nachwytem z ugiętymi kolanami, 5 serii inverted rows podchwytem z ugiętymi kolanami, 5 serii inverted rows podciągania nachwtyem na prostych nogach, 5 serii podciągania inverted rows podchwytem na prostych nogach, 3 seria wyciskania stojąc sztangielkami na barkach 10 kilo , 2 serie uginanie przedramion na biceps sztangielkami 10 kilo , 5 serii wznosów nóg leżąc Pomki klasyczne 5 serii po 10 powtórzeń Dipsy 5 serii. Trening zajoł mi około 3 godzin z przerwami do momentu, jak odpocznę. Czy nie za dużo tego ? Mogę taki trening robić. Trening robię co 2 dzień. Teraz jem około 3500 kcal dziennie.
Użytkownik lew23 edytował ten post 09 marca 2017 - 10:23