1 etap to był set złożony z bazowych ćwiczeń na czas, potem były 2 etapy elementów. Szukaj na facebooku Street Workout Trzebnica, bo mają udostępnione 2 etapy w których były elementy, ale niestety mnie tam nie znajdziesz.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Dziennik treningowy na rok 2017
Rozpoczęty przez
iamtheweakone
, gru 28 2016 17:52
dziennik treningowy na rok 2017 siła wytrzymałość gimnastyka sylwetki słabiakiem-byłem:D
Napisano 29 maja 2017 - 22:09
Set polegał na wykonaniu 5 MU, 20 bar dipów, 12 podciągnięć nachwytem, 40 pompek oraz 6 podciągnięć podchwytem na czas, najlepsze czasy przechodzą do kolejnych etapów. Bardzo łatwy ogólnie ten set, ale nie ćwiczyłem pompek zwykłych 1,5 roku bo zamiast nich robiłem pompki na poręczach i straciłem dużo wytrzymałości w tych zwykłych pompkach, 5 mu, 20 bar dipów i 12 podciągnięć zrobiłem w 50 sekund, a przez pompki zepsułem czas tak masakrycznie że nie zakwalifikowałem się do 2 etapu, ale to nawet dobrze. Na kolejnych zawodach pokażę każdemu na co stać kogoś kogo nikt nawet nie zna. ^^
https://www.instagra.../p/BUsR4-mjB9Y/
Z dzisiaj, brat trzymał telefon pod trochę niekorzystnym kątem, ale i tak te nogi miałem trochę za wysoko w holdzie pod drążkiem, ale jest progress moim zdaniem, wykonuję to z ogromną łatwością więc codzienne treningi nadal przynoszą efekty. Jutro też front i hefesto będzie trenowane, czuję że hefesto jest już bardzo blisko, bo jestem w stanie wykonać kilka powtórzeń z 3/4 zakresu, muszę po prostu wzmocnić barki, bo bicepsy już mam silne pod to. Barki wzmacniam podciąganiem w podchwycie i nachwycie w pozycji back lever.
https://www.instagra.../p/BUsR4-mjB9Y/
Z dzisiaj, brat trzymał telefon pod trochę niekorzystnym kątem, ale i tak te nogi miałem trochę za wysoko w holdzie pod drążkiem, ale jest progress moim zdaniem, wykonuję to z ogromną łatwością więc codzienne treningi nadal przynoszą efekty. Jutro też front i hefesto będzie trenowane, czuję że hefesto jest już bardzo blisko, bo jestem w stanie wykonać kilka powtórzeń z 3/4 zakresu, muszę po prostu wzmocnić barki, bo bicepsy już mam silne pod to. Barki wzmacniam podciąganiem w podchwycie i nachwycie w pozycji back lever.
Napisano 31 maja 2017 - 22:15
https://www.instagra.../p/BUwwZn7jzvu/
Takie tam z zabaw przed treningiem, po praktykach znalazłem zajebisty park w mieście. <3
One arm pull upy, trochę fronta i planche, nic specjalnego, czuję że pod koniec tygodnia będzie naprawdę dobry filmik bo dziś zrobiłem combo życia i mam nadzieję go powtórzyć przed kamerą.
Napisano 06 czerwca 2017 - 17:31
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: dziennik, treningowy, na, rok, 2017, siła, wytrzymałość, gimnastyka, sylwetki, słabiakiem-byłem:D
Trening →
Trening - pomoc / pytania →
Wytrzymałość co to w ogóle znaczy?Napisany przez kantaxo , 30 sty 2019 wytrzymałość, trening |
|
||
Trening →
Plany treningowe →
Plan na siłę do oceny.Napisany przez kirgo61 , 03 maj 2018 trening, siła, 5x5, skakanka i 4 więcej |
|
||
Trening →
Dzienniki postępu →
Dziennik zeto88 - Plan Bar Brothers GroningenNapisany przez zeto88 , 29 kwi 2018 bar brothers, zeto, groningen i 2 więcej |
|
||
Trening →
Plany treningowe →
Trening kalisteniczny (+motoryka/wytrzymałość/cardio)Napisany przez Prodigal , 26 gru 2017 trening, plan, treningowy i 6 więcej |
|
||
Trening →
Trening - pomoc / pytania →
Plan treningowy laika do ocenyNapisany przez txtheat , 11 gru 2017 Kalistenika, Plan, treningowy i 3 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych