Zaloguj się Zarejestruj się
Suplementacja przed zawodami
#21
Napisano 30 maja 2016 - 08:44
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
#22
Napisano 30 maja 2016 - 10:45
Wiecej nie dam w zyciu masła i oleju kokosowego do mlynka 300ml z ziarnami kawy i laska cynamonu, musialem wody dolewać, nic nie dało, laska cynamonu nie zmielila mi sie, a ziarna tylko częściowo.
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
O kurde, ja to najpierw zaparzam normalnie kawę przez filtr, kawa sobie już wtedy kapie na masło, które się rozpuszcza (wszystko prosto do młynka) i na końcu kakao. Po chwili od włączenia robota wszystko jest idealnie gładkie i nawet ładna pianka.
#23
Napisano 30 maja 2016 - 20:58
Wiecej nie dam w zyciu masła i oleju kokosowego do mlynka 300ml z ziarnami kawy i laska cynamonu, musialem wody dolewać, nic nie dało, laska cynamonu nie zmielila mi sie, a ziarna tylko częściowo.
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
O kurde, ja to najpierw zaparzam normalnie kawę przez filtr, kawa sobie już wtedy kapie na masło, które się rozpuszcza (wszystko prosto do młynka) i na końcu kakao. Po chwili od włączenia robota wszystko jest idealnie gładkie i nawet ładna pianka.
No faktycznie, nie mam dużego doświadczenia z kawami, od niedawna pije kawę, mógłbyś wskazać na jakieś stronie sklepu jaki masz dokładnie zaparzacz?
Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
#24
Napisano 31 maja 2016 - 14:45
No faktycznie, nie mam dużego doświadczenia z kawami, od niedawna pije kawę, mógłbyś wskazać na jakieś stronie sklepu jaki masz dokładnie zaparzacz?
Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
Właśnie nie mam nawet zaparzacza, też od niedawna piję kawę
Mam coś takiego
https://www.google.p...JHjB5yNTnFlblM:
W to wkłada się papierowe filtry, do których wsypuję kawę mieloną. Potem zalewa się to wrzątkiem i trzeba poczekać kilka minut aż spłynie.
Od razu kawę przez ten filtr spływa mi do młynka w którym czeka już masło i kakao, zanim zleci całość kawy (do pełna ok 280 ml młynka) masło jest zazwyczaj całkowicie rozpuszczone, zakręcam i wkładam do robota na full obroty na kilkanaście sekund. Cały proces trwa nie więcej niż 10 minut.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych