Witam wszystkich. Jestem na tym forum nowy. Od 2 miesięcy ćwiczę kalistenikę książką skazany na trening planem dobre sprawowania. Otóż mój problem polega na tem że nie widzę dużego progresu. W ciągu tych dwóch miesięcy polepszyłem się o 2 powtórzenia. Teraz miałem przerwę przez 12 dni i zauważyłem że stoję w miejscu. Teraz nie wiem co mam robić czy może zmienić plan na 5x5 i pozostać przy tych ćwiczeniach ze skazanego czy może lepiej nic nie zmieniać. Proszę o pomoc.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Skazany na trening - pomoc
Rozpoczęty przez
tomcio1234
, sty 06 2016 14:28
Plan Brak progresu Skazany na trening
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Plan, Brak progresu, Skazany na trening
Trening →
Plany treningowe →
Plan na siłę do oceny.Napisany przez kirgo61 , 03 maj 2018 trening, siła, 5x5, skakanka i 4 więcej |
|
||
Trening →
Plany treningowe →
Plan do Oceny (Pompki, Podciąganie)Napisany przez L_workout , 28 mar 2018 Plan, Trening, Plan treningowy |
|
||
Trening →
Plany treningowe →
Trening kalisteniczny (+motoryka/wytrzymałość/cardio)Napisany przez Prodigal , 26 gru 2017 trening, plan, treningowy i 6 więcej |
|
||
Trening →
Trening - pomoc / pytania →
Plan treningowy laika do ocenyNapisany przez txtheat , 11 gru 2017 Kalistenika, Plan, treningowy i 3 więcej |
|
||
Trening →
Trening - pomoc / pytania →
Podciąganie - Jak zwiększyć ilość?Napisany przez SHogun , 02 sie 2017 podciąganie, więcej, jak i 4 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych